Vanwestnaaroost.reismee.nl

07. Het is niet allemaal goud wat er blinkt

Zo de eerste dag zit er op. Vanmorgen dus naar het grand palace geweest. Veel (blad)goud. Maar we hebben niet allemaal goud gezien. Nee, ook heus Oranje. Zie hieronder. Het was vandaag godsgruwelijk warm, en erg vochtig. Goed voor de kilo's zullen we maar zeggen. het team doet het goed, kleine pijntjes, laatste medische puntjes wegwerken en we kunnen niet meer kapot. We hebben in ieder geval al stoelen gereserveerd voor zondagavond, of beter gezegd: zondagnacht. De wedstrijd begint hier namelijk om 01.30 uur. Dat wordt een lange hete nacht. Er lopen heel veel duitse gasten hier rond, maar de Thai zijn op de hand van ons Oranje. Ongelofelijk hoeveel mensen er over praten, echt niet te vatten, en dat voor een niet voetbal land. Trouwens niet alleen de Thai, maar ook de Engelsen en andere wereldburgers zijn voor Oranje. In ieder geval weinig voor Duitsland (mochten die straks van Spanje winnen), Maar genoeg over dat voetbal.... dat is toch maar bijzaak (alhoewel de thaise tv geen genoeg kan krijgen van de goal van Gio en het gedans van Maxima).

Vandaag dus het Grand palace en daarna een stukje gewandeld door Bkk. In het paleisgebied was een lange broek of een sarong noodzakelijk. Die lange broek hebben we bij terugkomst uit gedaan en die komt de eerste vier weken niet meer te voorschijn. Hoera !! De zon scheen trouwens behoorlijk en iedereen is zelfs een beetje verbrand. Au.

Klaar voor vertrek op Schiphol

Doha in Qatar. Midden in de woestijn. Erg warm.

Onze buren in het vliegtuig tussen Doha en Bkk.

De meiden zaten er goed bij

Van hard werken wordt je moe

Goud, goud, goud

Gouden tempels

Paleis met mooie boompjes ...

Hup Holland

Voor geluk

Voor (nog meer) geluk

Vanavond hebbenenkele van ons eerst Tai Chi en wat openbaar dansen gedaan. Lachen, Lizzy als houten klaas er tussen. Toen een rondje door het backpackersdistrict gelopen. Daar hebben we veel gelachen en zijn de eerste koopjes door de meiden gedaan. Daarover later vast wel meer.

Volgende keer plaatsen we de foto's rechtstreeks, dat ging vanavond niet goed en duurt te lang.

cecile

Hoi hoi vakantiegangers,

Heb jullie site ontdekt oma vertelde het me vanavond, dus dacht gelijk ff chekken thuis hahaha
Klinkt allemaal heel erg leuk en ben erg jaloers.
Geniet er maar lekker van,
Groetjes daar xx

Hayder

ik blijf dit volgen. jullie brengen het mooi!

Heleen

SPANJE is het geworden dus whahahaa

Heleen

oh en leuk die eerste foto's zo! super :)

oma

leuk ,die foto's.Hebben jullie je vuvuzela meegenomen?Word een zware dobber a.s.zondag tegen de spanjaarden.

oma en opa M.

Lizzy, oma merkt op dat je geen salamanders aan het plafond ziet, maar Tji-tjaks, wel een soort hagedissen.
Erg leuk om jullie verhalen te lezen, ook foto's leuk, alleen oma vond die sjeiks vreselijk enge mannen, dat heeft ze altijd gevonden. Heerlijk zeg al die geurtjes.
Hebben jullie al Tjendol gedronken? Voor straks slamat tidoer. Jammer Paul dat we niet de Duitsers treffen, daar hadden we zeker van gewonnen, altijd gezegd. Spanjaarden spelen goed (positie) voetbal en best wel snel. Het zal er om houden maar blijf optimistisch. XXXXX

Giel

Mooie foto's! Veel plezier en geluk verder (met of zonder zegeningen)