Vanwestnaaroost.reismee.nl

09. de tijd fietst voorbij! -Tess

heeeheee! Tess hier!

vandaag was weer leuk! eerst sochtends vroeg opstaan, we hadden 5 voor6 in de loby afgesproken. Lizzy, Robin en ik waren mooi optijd maar papa en nannie waren er nog niet. Lizzy naar hun kamer lopen en aankloppen, hadden ze zich verslapen. begon al lekker dus!

maar we waren nog wel optijd. we namen een tuktuk en gingen met zn 5e achterin. toen we er waren begonnen we aan een fietsttocht van 5 uur lang. echt super mooi, ik heb echt heeel veel gezien! het was niet over de straat, bijna alleen maar door steegjes van nog geen meter breed. je reed dwars door 'huizen' van mensen heen en zag precies hoe ze nou echt leefde. we zijn 3 keer met de fiets op de boot gegaan, ook echt super leuk. allemaal huisjes wat je echt niet kan uitleggen maar gewoon moet zien. zelfgebouwd en waarvan je denkt dat het bij elk klein windvlaagje zo in elkaar stort. waslijnen vol kleding, bloembotten die aan het huisje hangen, echt geweldig om zo te zien (: tussendoor gebben we nog ergens wat gegeten en toen gingen we weer verder. nog 5 varanen tegengekomen, ook mooi om van zo dichtbij te zien! pap en Nan kende al iemand die die fietsroutes begeleid dus hadden ze gevraagd of wij haar weer mochten. echt een super leuk meisje! ze vond ons helemaal geweldig net als vele andere hier, we staan al met zoveel mensen op de foto, echt grappig!

Na de fietsttocht zijn we China Town ingegaan, ook echt super leuk! winkeltjes vol kettingen, armbanden, haarbanden, oorbellen, horloges, echt alles hebben ze daar. daar kopen veel mensen spullen in voor bijv. een eigen winkeltje, je kon meestal ook niks appart kopen maar moest dan gelijk 10-20 dingen kopen.

Echt wat een top vakantie, nu al! ik vind het echt geweldig hier! maar ik zou hier niet kunnen wonen, als je ziet hoe die mensen leven.. iedereen leeft op straat, je ziet ook straat ook alles. scooters met een halve keuken eraan en veel slapende mensen die bijv. midden op de stoep op de grond liggen. En wat een grote stad is dit zeg.. En druk ook! maar wel super leuk.je kan gewoon niet uitleggen hoe hethier is. het is echt eenhele andere wereld danNederland. en zoveel geuren ook als je buiten loopt! om de paar meter ruikje weer iets anders, soms heel lekker en soms echt heeel vies!

ik ben echt benieuwd hoe de rest van de vakantie word, maar het is nu al de vakantie van mn leven!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Maura

al die mensen die nog jaren lang over jullie praten;p

moeders ;-)

Hai hai, leuk hoor jullie verhalen te lezen. Nog maar net weg en nu al zoveel gezien. Stan , Mats en ik gisteren naar Amsterdam geweest een concert van Marco Borsato/Jurk/Guus en Jaap in het Westerpark . Was erg leuk en ook ontzettend mooi weer.Vandaag weer ontzettend warm een graadje of 33 geloof ik. Maar dat is bij jullie natuurlijk ook het geval.Morgen een weekendje Middelburg Diane's verjaardag he. groetjes en een knuffel van mij xxx

Stan

Ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen en te weten dat jullie het enorm naar jullie zin hebben. Anders zou 't wel een hele lang ruk worden, maar nu vliegt ongetwijfeld de tijd voor jullie voorbij. Zoals mama al schreef hebben we hier soortgelijk weer en wij worden er niet vrolijk van. De gewone dingen gaan gewoon door hè. Blijf schrijven, dan blijven wij met plezier lezen. Groetjes aan iedereen.

oma & opa M.

Oma zegt: Hallo golden ladies, Tess hoe gaat het met je. Geweldige opmerking Tess over dat opstaan van je pa en Nannie en dat na zoveel voorbereidende gesprekken omtrent het "opstaan", maar ze laten jullie wel veel zien hé en jullie genieten er wel van en blijven doen! Ik zie het weer allemaal voor me die straat-taferelen. Doei xxxxx oma M.

Elise

waauw, echt leuk hoe je dat schrijft tess!
nog super super veel plezier ;D